Over ons

ORTEC for Communications

We zijn sinds 2011 actief op het gebied van interne communicatie en worden routinematig geïdentificeerd als de “go-to” -verkoper voor expertise op dit gebied. ORTEC for Communications biedt een gestandaardiseerd platform voor interne communicatie met de mogelijkheid om het uit te breiden naar externe communicatie. 

Door de jaren heen zijn er veel opties toegevoegd aan het ORTEC Relevance platform. Tegenwoordig heeft het platform veel functies, mogelijkheden en integraties. Hierdoor kan jouw organisatie het volledige potentieel van individuele en organisatorische groei realiseren door gebruik te maken van ons communicatie platform. Het aanbod van het curriculum biedt klanten de vaardigheden die nodig zijn om deskundige, effectieve en dynamische experts op het gebied van digitale communicatie te worden. Reach, engage, align.

ORTEC

De ORTEC reis begon in de vroege jaren tachtig. Een paar jonge Nederlandse studenten wilden de wereld de waarde van wiskunde laten zien om duurzame groei op lange termijn te waarborgen voor organisaties en de samenleving in het algemeen. Bijna 40 jaar later is ORTEC ‘s werelds toonaangevende leverancier van wiskundige optimalisatie-software en geavanceerde analyses met zo’n 1.000 werknemers en kantoren in 13 landen over de hele wereld. In de loop der jaren hebben we bedrijfsprocessen bij meer dan 1200 toonaangevende bedrijven geoptimaliseerd, waardoor we een belangrijke bijdrage kunnen leveren aan een betere wereld.

Contact Us

  ORTEC for Communications HQ

  Condensatorweg 54 – 1014 AX Amsterdam
  info.communications@ortec.com
  +31 (0) 20 411 18 38

  Wij zijn opzoek om deze functie(s) te vervullen:

  Meewerkstage: ondersteun ons met onze klantcommunicatie

  Content is king, maar dat wist jij natuurlijk al. Ben je ondernemend, enthousiast en houd je van Online Communicatie? Creatief en handen uit de mouwen? Wil jij jouw Marketing & Communicatie skills verbeteren en jouw eigen ideeën uitwerken?

  Wij hebben jou nodig om toffe en interessante content te maken voor onze klanten!

  Meer informatie

  Sign up for our newsletter

  Fout: Contact formulier niet gevonden.

  Let's talk

  We can demonstrate
  the power and ease
  of our platform.