Overzicht

Maak Relevance voor jouw Medewerkers

Het nieuws is de kern van het Relevance platform. Deel lokale en mondiale berichten met het handzame multi-platform. Stuur targeted en relevante content, op maat gemaakt naar de behoeften van jouw medewerkers. Voeg features toe die de medewerker leuk vind en echt gebruikt. Zorg voor relevantie in het dagelijks werk van jouw wereldwijd verspreidde medewerkers.

Meer dan een Digitale Werkplek

Design en modelleer het Relevance platform in de huisstijl, zodat uw werknemers zich meteen thuis voelen. Alle informatie en tools waar en wanneer de medewerkers het nodig hebben. Een geïntegreerde werkplek, voor iedereen. Deel kennis, inspireer elkaar en leer en groei samen. Integreer de tools om de beste Digitale Employee Experience te creëren.

Laat je medewerkers voor jou praten

Creëer Social Advocacy en laat medewerkers voor jou praten. Integreer de social kanalen en help medewerkers om jouw verhaal te vertellen. Laat hen samen met jouw spreken en het verhaal vertellen. 

Groei mee met de organisatie 

Automatische informatie verwerking voor iedere nieuwe werknemer, dankzij een ADFS connectie. Single Sign On, zodat iedere tool en alle informatie altijd maar één klik verwijderd is. Geen Directory? Geen probleem, lees hier hoe wij dat oplossen.

Onze Oplossingen

De Game Changer voor jouw Interne Communicatie. Bereik en verbind met alle medewerkers: maak gebruik van het multi-tool dashboard en duidelijke en geavanceerde statistieken.

The ORTEC Relevance Platform continues where others stop:

Top-notch beveiliging

Al onze geselecteerde data centra hebben minimaal een ISO 27001 certificatie om de beste veiligheid te garanderen. Het platform garandeert een uptime van 99,5%. Klanten worden uitgenodigd om hun eigen penetration test te doen, of dat door een derde partij te laten doen. Lees hier meer over onze security.

Plugins van derden

Wij houden van plugins! Onze klanten en derden zijn dan ook meer dan welkom om hun eigen plugins te maken door gebruik te maken van onze Partner API. Onze huidige plugins variëren van ruimtes boeken tot rooster integratie en gamification plugins. Zet ze aan/uit per locatie, doelgroep of voor de hele organisatie. 

Event app

Heb je binnenkort een event? Gebruik de app in jullie eigen huisstijl voor alle real-time en statische informatie, en bespaar geld op flyers en boekjes. En laat onze matchmaking algoritmes de genodigden met ‘elkaar matchen’ op basis van interesses, zodat een event extra interessant wordt.

Kennis delen & Samenwerking 

Verbind lokale leiders met wereldwijde leiders en behoud de expertise in het bedrijf. Stimuleer betrokkenheid en samenwerking met peer-to-peer kanalen en groepsinteractie met een social wall en group chat.

Digitale Employee Experience

Ga verder dan ieder ander: focus op Digitale Employee Experience en wees de rest een stap voor.  Bij elk werk komen er digitale aspecten kijken. Van uren boeken en patiënt informatie, tot on- en off boarding. Voorzie medewerkers met wat zij echt nodig hebben en de gepersonaliseerde ervaring die zij willen, word de beste.

Surveys & polls

Weet wat jouw medewerkers denken en willen. Verstuur verschillende surveys naar verschillende doelgroepen om lokale én wereldwijde feedback op te halen. Gebruik het voor de MTO, of vraag welke food truck zij willen bij het volgende event. Check de resultaten in het Relevance Dashboard en exporteer het met één klik naar collega’s en managers.

Sharepoint, Office 365 en Yammer

Wij zijn jouw voordeur voor al jullie systemen. We are your front door for all your systems. Bied medewerkers alles wat ze nodig hebben, slechts één klik verwijderd door Single Sign On. Dé Digitale Werkplek die iedereen wil. 

Multi language

Het delen van berichten in de lokale taal zorgt voor een hogere relevantie en betrokkenheid, vooral bij een wereldwijd personeelsbestand. We zorgen voor betrokkenheid en ondersteunen dus iedere taal. Van Nederlands tot Russisch, en Grieks tot Frans. Wij zijn hier om u te helpen om uw lokale en wereldwijde medewerkers te bereiden en te verbinden.

Automatische vertaling

Wij houden van efficiëntie. Wordt er nu vele uren (en dus geld) besteed aan het vertalen van nieuws en informatie? Geen dubbel werk meer met de AI powered Automatische Vertaalmodule. Deze op AI gebaseerde module vertaalt automatisch interne en externe nieuws feeds naar de gewenste taal. Instellen op land, stad of een ander kenmerk.

Sign up for our newsletter

Fout: Contact formulier niet gevonden.

Let's talk

We can demonstrate
the power and ease
of our platform.