Dashboard

Data gedreven resultaten met automatische reports

Optimaliseer de interne communicatie met gebruiksvriendelijke en krachtige analyses. Meet resultaten en vergroot de impact van de interne comms! Rapporteer eenvoudig aan managers en collega’s met de automatisch gegenereerde rapporten.

Maak publiceren het leuke deel van de dag

Eén keer publiceren, overal verspreiden. Maak informatie relevant: delegeer content management naar verschillende locaties en afdelingen. Creëer doelgroepen en publiceer content vanuit één platform naar iedereen, overal en elk apparaat. Meet wie er betrokken is en het gedrag met gebruiksvriendelijke analyses.

Editen zoals het hoort

Jij bent de allerbeste met jouw CMS, dus waarom veranderen? Verbind het bestaande CMS en externe bronnen met ons platform om uw publicatiemogelijkheden te optimaliseren! Gebruik de krachtige analyses om de interne communicatie te maken en te verbeteren. Vergroot de impact!

Geef collega’s de autoriteit en de rol die ze nodig hebben

Delegeer het maken en beheren van content naar verschillende locaties, afdelingen en wijs rollen aan. Deel wereldwijd en lokaal nieuws, in elke gewenste taal (ja, echt!). Combineer lokaal nieuws met internationale gebeurtenissen om de impact van interne communicatie te optimaliseren.

Sign up for our newsletter

Fout: Contact formulier niet gevonden.

Let's talk

We can demonstrate
the power and ease
of our platform.