Mobiele app

Mobile first voor non-desk medewerkers

Connect met iedereen, overal, op ieder moment. Communiceer topdown, bottom up en peer-to-peer met chat, polls en vragenlijsten en connect real time met ál het personeel. Ongeacht waar zij werken of in welke rol. Frontlinie, full time of part time.

De mobiele app in jouw huisstijl

Betrek medewerkers, laat hen weten dat het bedrijf om hen geeft. Het ontwerp van de native bedrijfsapp is volledig aangepast aan de huisstijl. Doordat het platform meer dan 40 talen ondersteunt, kan je communiceren met iedere medewerker.

Een standaard platform, op maat gemaakt

Via een eenvoudige configuratie wordt de app aangepast aan jouw behoeften. Ons platform is een modulaire data-gedreven SaaS oplossing. Wil je een nieuwscarrousel? Ruimtes boeken of je dienst omruilen? Of misschien een social feed en e-learning modules in de app? Of wil je het allemaal? Een volledige digitale werkplek met sociale interactie, op maat gemaakt voor de behoeften van jouw organisatie.

Plugins en integraties

Voeg functies toe waar je werknemers geweldig vinden. Combineer nice-to-have informatie met need-to-have informatie in onze bewezen infrastructuur, zodat werknemers de informatie krijgen die ze nodig hebben en de persoonlijke ervaring die zij willen. Met gamification, ruimtes boeken en veiligheidsissues melden.

Gerelateerde Blog Posts

Leer meer over het laatste nieuws en trends in de Interne Communicatie

Sign up for our newsletter

Fout: Contact formulier niet gevonden.

Let's talk

We can demonstrate
the power and ease
of our platform.